Uncategorized

Private Rendez-Vous

Kvindelig følgesvend fra Moskva af høj klasse tilgængelig kun for nogle få diskrete og kræsne udvalgte herrer. Jeg foretrækker at etablere langvarige venskaber baseret på gensidig respekt og sjov. Sjov, smuk, stilfuld og sofistikeret blondine, uddannet til et niveau, skønhed og hjerne. Jeg elsker karismatiske, succesfulde mænd, der forstår at værdsætte en dame og ved alt om de finere ting i livet. Jeg vil sørge for, at vores tid bliver tilfredsstillende for os begge. Jeg er altid glad og smilende og udstråler positiv energi. Jeg er meget stolt af min rene livsstil, fordi jeg elsker at spise sundt, træne og meditere, sørge for at jeg altid ser i topform og føler mig energisk og positiv, så når jeg mødes med dig, kan jeg vise dig mit bedste jeg og dække dig i gode vibes. Jeg nyder de bedste ting, Moskva har at byde på, jeg elsker teater, opera, ballet, koncerter og fine middage. Jeg elsker at shoppe og hengive mig til min kærlighed til stilfuldt tøj og tilbehør for altid at se upåklageligt og elegant ud. Jeg klæder mig altid til lejligheden, fra klassiske outfits til casual chic. Jeg har en passion for designerkjoler og sexede hæle, men jeg kan især godt lide at bære sensuelt blondelingeri, som kan få din fantasi til at gå helt amok af forventning. Rejser du meget og føler du ofte, at du har brug for noget selskab efter arbejde eller under forretningsmiddage? Du har fundet den rigtige ledsager, da jeg elsker at rejse, og jeg vil med glæde ledsage dig overalt i Europa og verden over. At rejse er en af ​​mine største passioner, at lære nye kulturer at kende og tale med nye mennesker, udvide min horisont og viden.

Should you have just about any inquiries regarding where by and also tips on how to use Private Rendez-Vous, you’ll be able to e-mail us on the webpage.

Back to list